Feest

Boek een kinderfeestje Den Haag

Je kent het wel: je kind is jarig en wil een kinderfeestje geven. Maar hoe bedenk je tegenwoordig nog iets origineels? Iets anders dan discozwemmen of bowlen, want dat kennen ze al. Als je in de buurt van Den Haag woont, of het leuk vindt om er een dagje van te maken kun je bij Unlock Scheveningen een kinderfeestje Den Haag boeken.

Je kunt je eigen kinderfeestje samenstellen op basis van je budget. Wil je één activiteit doen, of wil je er een dagje van maken en er meerdere achter elkaar doen?

Of wil je de kinderen meenemen naar een pannenkoekenrestaurant of de Italiaan? Voor al jouw wensen kun je terecht op de website van Unlock Scheveningen.

Wat wil je doen?

Bij Unlock Scheveningen kun je kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten. Willen de kinderen graag iets spannends doen? Kies dan voor een van de drie escape rooms. De kinderen worden omgetoverd in een team spionnen dat moet proberen ergens in te breken.

Daarnaast kun je de kinderen virtual reality laten ervaren. Voor de creatievelingen onder ons zijn er genoeg mogelijkheden voor een kinderfeestje Den Haag.

Neem ze mee naar een workshop slipper pimpen, graffiti spuiten of schilderen. Als je juist iets actiefs wil doen kan dat ook! De kinderen kunnen bijvoorbeeld bubble voetbal spelen op het strand van Scheveningen.