Dieren

BARF wat is dat?

Er zijn mensen die zich afvragen wat BARF is. Je kunt het menu zelf op diverse manieren invullen. Je hond en kat zullen er hoe dan ook dol op zijn. De darmflora zal sterk verbeteren wanneer je je hond of kat BARF geeft. Als je denkt aan de hondenvoeding, dan kan er gegarandeerd worden dat deze voeding vrij is van overbodige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen.

Daarnaast is het ook ideaal wanneer je dier een eliminatie menu moet volgen. Goed dat je daarom eens gaat kijken wat er voor jouw dier mogelijk is en dan zou je ook advies op maat kunnen vragen.

Waarom BARF geven?

Het is zo dat dieren vaak vleeseters zijn, honden in ieder geval wel! Daarom is BARF voer geven het beste wat je kunt doen voor jouw dier. Je hebt daarom veel keuze uit bijvoorbeeld spiervlees, orgaanvlees, bevleesd bot, vuile pens en nog veel meer. Wat je aan je hond gaat geven kan afhankelijk zijn van het ras, de grootte van de hond en de leeftijd.

Maar als je het voor de eerste keer gaat geven is het goed om advies in te winnen en dan kom je er snel achter hoe je dit het beste kunt ontdekken. Neem gerust contact op wanneer je er vragen over hebt en wil weten wat de opties zijn voor jou en jouw hond of kat.