Bedrijven

Kies voor sizzlepak als opvulmateriaal

Als je opvulmateriaal zoekt wat gemaakt is van papier en wat je kunt gebruiken voor het opvullen of decoreren van je verzending, dan is sizzlepak een goede keuze. Het zijn echt smalle stroken papier en die zijn gebouwen in het lijken wel muizentrappetjes (zigzag). Het wordt kant en klaar geleverd, en je kunt het dus direct en eenvoudig gebruiken. Je zal het niet bij iedere verzending nodig hebben, maar soms bestellen mensen iets wat toch wel snel kapot kan gaan onderweg. Je weet niet hoe er onderweg om wordt gegaan met pakketjes. Gooien ze ermee? Of wordt er te hard over drempels gereden of door een bocht? Hierdoor zal je pakketje toch heen en weer gaan in de auto en dan is het belangrijk dat het pakket netjes is opgevuld.

Voordelen gebruik sizzlepak 

Wanneer je iets moet verzenden wat onderweg kapot kan gaan (dus breekbaar is), dan is het verstandig om het pakketje op te vullen met sizzlepak. Misschien moet je wel regelmatig producten verzenden, het is dan wel aan te raden om het ook op voorraad te hebben. Zo zorg je ervoor dat je altijd alles netjes en op tijd kunt verzenden naar je klanten. Een product moet natuurlijk heelhuids aankomen en dankzij dit opvulmateriaal kun je daar voor zorgen. Kies hier daarom ook voor en als je het gemak eenmaal kent, dan wil je niet meer anders.