Huis

Plateau lift, ideaal voor binnen en buiten!

Als u opzoek bent naar een lift om kleine hoogtes mee te overbruggen, dan is een plateau lift een ideale oplossing! Bij Domicare.nl bent u dan aan het juiste adres om een van de plateau liften uit te kiezen en te laten plaatsen door de specialisten. Deze plateau liften bieden namelijk snel en eenvoudige toegang tot verschillende niveaus van een woning, pand of winkel. Daarbij is de plateau lift van Domicare voor zowel binnen- als buiten gebruik.

De plateau lift is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een zogenoemde plateauheffer. Hier kunt u eenvoudig oprijden met een scootmobiel of een rolstoel en met de knoppen kunt u deze lift bedienen. De plateau lift zal rustig naar boven of beneden bewegen.

Voor binnen- en buiten gebruik kunt u ook kiezen voor een plateaulift die naast de trap gemonteerd kan worden. Deze lift is afgezonderd van de trap en afgesloten om veiligheid te garanderen. Ook via deze lift kunt u eenvoudig naar boven of beneden worden gebracht.

Domicare biedt ook een multifunctionele plateau lift! Met een druk op de knop is de trap namelijk om te toveren tot een plateau lift. Ideaal wanneer er niet voldoende ruimte is voor een trap én een lift.

Wilt u graag meer weten over de plateau lift van Domicare? Dan kunt u altijd contact opnemen met de specialisten. Deze specialisten vertellen u graag alles over de plateau lift en zoeken samen naar een passende oplossing voor uw situatie.